Писна ли Ви от еднакви бижута, в едни и същи разцветки, един и същи модел?

В днешно време можете да намерите всичко и навсякъде, но когато говорим за ръчно изработените бижута, започваме да се разграничаваме от бижутата заливащи пазара ни. Вече говорим за уникалност, креативност и един по-различен начин да изразим себе си.

Чрез своята индивидуалност, ръчно направените бижута стават все по-жeлан аксесоар от дамите уважаващи себе си и своята неповторима визия. Гривни с ахат и оникс, гривни със седеф и регалит, гривни с хаматит, тюркоаз, обсидиан и всякакви други скъпоценни камъни, бихте могли да намерите сред бижутата ръчна изработка.

Различни колиета, съчетани с уникални гривни, обеци, пръстени и всякакъв вид аксесоари с красиви мъниста, кожи, плетки, тази креативност заливаща ни, се съчетава с визията на всяка жена.

Както вече знаем, особено големи почитателки на ръчно изработените бижута са жените разбиращи от астрология. Благодарение на качествата си, естествените камъни са изключително търсени сред този тип аудитория. Те имат различни свойства и са подходящи за зодиите. Ако и Вие се интересувате коя зодия с кой камък си подхожда, можете да разберете ТУК.

След всичко казано до тук, как изобщо човек би си закупил едно обикновено бижу, което би могла да има всяка една жена, и както Коко Шанел е казала:

„Ръчно изработените изделия са разкош и не е задължително всеки да ги притежава. Който иска да ги има, или трябва да плати на майстора за труда, или да си ги направи сам.”


Така че ако желаeте и Вие да притежавате нещо уникално запознайте се с нашите предложения за Ръчно изработени бижута.

  • Публикувано на:

Снимки към статията