Както вече ни е известно, мъжете на остават по-назад по суета от жените. Мъжките аксесоари придобиват все по-голяма популярност.

Мъжки гердани,гривни, часовници, пръстени - всичко това можете да видите в тоалета на модерния мъж.

Днес обаче, ще се фокусираме върху едно особено известно за младите хора бижу - мъжката броеница за врат. С различните си модели, цветове и висулки, тя предизвиква днешният силен пол все повече да я желае. Може би най-известни са мъжките броеници с кръст, подходящи са за всякакви поводи,особено когато човек знае как да ги съчетае.

Никой не харесва евтини бижута, затова днес много онлайн магазини и бижутерии предлагат на своите клиенти броеници от естествени камъни. Ръчно изработените броеници от естествени камъни, пък са един уникален и скъп подарък.

Напоследък сред популярните аксесоари са и бижутата за двойки или бижутата за влюбени. Комплекти ръчно изработени броеници за нея и него, изработени с различни висулки - сърца и ключета, като подарък за Свети Валентин, 8 март, годишнина от връзката или просто мил жест за любимия.

Ако смятате,че мъжете са единствените любители на това бижу, много се лъжете! Днес има и дамски броеници или пък броеници унисекс, отново изработени с естествени камъни и всякакви висулки подходящи за нежния пол. Да, незнайно как броениците станаха доста известни и ако и Вие ги харесвате можете да разгледате нашите предложения ТУК

  • Публикувано на:

Снимки към статията